slide8 slide6 slide5 slide4 slide2 slide1

Sundelin Seastars!

Jorgen Sundelin och Mikael Sundelin, far och son, startade Sundelin Seastars 2001 med malet hjalpa till att introducera segling som sport och aktivitet for foretag.

"Vi vet till vilken hög grad segling kan användas för lagbygge och nu vet också våra kunder det, några exempel är Djurgårdens hockeylag, konsulterna på McKinsey och Ericssons ledningsgrupper. Målet med vår verksamhet är att åstadkomma en ”aktiv” aktivitet, det ska vara högt tempo, tävling och ärlig kamp. Deltagarna skall också sättas på prov genom att ta in information snabbt och omvandla den praktiskt, sedan ska deltagarna också samarbeta i pressade situationer. Det är en bra aktivitet!”
 

Säkerhet och kunskap är två väldigt viktiga ord när man är på vattnet. Därför har alla deltagare på båtarna alltid flytväst sedan finns det alltid säkerhetsbåtar närvarande. När det kommer till kunskap har Mikael och Jörgen otaliga meriter inom området det som syns mest är Jörgens olympiska guld tillsammans med sina bröder Peter och Ulf i Mexico 1968. Sedan dess har Jörgen också varit förbundskapten för seglar landslaget över två OS, i Barcelona och i Atlanta.

 

 

SundelinSeastars •